Spirituell Healing

Att få healing är en gåva till din energikropp - det påverkar även din fysiska kropp i och med att man rensar ut olika blockeringar i ditt energifält som kan ha fått fysisk påverkan.

När jag ger healing försätter jag mig i ett meditativt tillstånd där jag låter livsenergi eller prana flöda genom mig och ut genom mina händer. Jag arbetar ibland bara i ditt energifält runt kroppen och ibland lägger jag försiktigt händerna på dig på ställen som min intuition guidar mig till. Jag är bara en kanal som kan koncentrera livskraften och förmedla den till dig – själva läkningen sker av din egen kropp, du får bara en liten ”boost” på vägen till läkning.

Att få healing är inte som att få massage, men samma utrensande effekter startar i kroppen. Du ligger på en massagebänk, men fullt påklädd och de flesta upplever behandlingen som djupt avslappnande, ibland med pirrningar, värme eller kyla eller upplevda känslor eller färger. Även om du inte upplever något annat än en avslappnande stund så har ditt energifält fått extra energitillskott efter en behandling.

Det kan behövas några på varandra följande behandlingar med någon veckas mellanrum för att du ska få full effekt av healing.