Jag är utbildad dataingenjör och har jobbat med IT sedan år 2000 – både som programmerare och projektledare men framförallt i olika chefspositioner. Jag har många års erfarenhet av personalansvar och förändringsledning inom IT. Mitt specialområde handlar om outsourcing från Indien.

Vid sidan av arbetet har jag helt andra intressen – man kan säga att min hjärna är väl utvecklad både på det logiska och det intuitiva planet. Vetenskap och teknik är vad jag brinner för men samtidigt har jag så stora frågor om livet som vetenskapen inte kan förklara på ett tillfredsställande sätt. Därför har jag ägnat mycket tid till att utforska alternativa vägar för att nå svaren. Jag har funnit att astrologi och regressionsterapi ger mig många svar och jag vill gärna dela den kunskapen med fler. Jag hoppas att du också vill glänta lite på dörren till det stora mysteriet som livet är och utmana de vedertagna begreppen om verkligheten som vi kommit att tro på i västvärlden. Sedan upplysningstiden har vi distansierat oss mer och mer från den magiska sidan av våra liv och därmed begränsat vårt synfält till att bara omfatta logiken och tagit vetenskapen till oss nästan som en religion.

Jag är certifierad inom Spirituell Healing samt Tidigare-Liv hypnosterapi. Mitt healingcertifikat har jag tagit hos Sevens Stars och Elisabeth Edborg i Stockholm. Jag är utbildad och certifierad av Christine (Tine) Kromm Henrie (A.S.K Access Soul Knowledge) enligt den amerikanska modellen för regressionsterapi. Jag har även gått steg 2-utbildningen med Tine och är certifierad att erbjuda Livet mellan Liven sessioner där man upplever var själen är när den inte är inkarnerad på jorden. 

Hypnosterapi-utbildningen är baserad på TNI:s (The Newton Institute) metoder framtagna av pionjären Michael Newton.

Maria tyder, förklarar och berättar om astrologi och ens horoskop på ett lättfattligt, spännande och lättsamt sätt. Så många insikter och aha-upplevelser. Rekommenderas varmt.
Birgith B