Söker du likasinnade att prata om andlighet med?

När jag första gången läste boken Helig Design – Kanaliserade budskap, första vågen blev jag helt tagen av innehållet. Här fick jag äntligen svar på många frågor som jag själv hade klurat på riktigt länge. Kanske ända sedan jag var barn… Döden t.ex. har jag alltid varit intresserad av att förstå, på ett högre plan. Vad händer när vi dör? Om vi nu har en själ måste den ta vägen någonstans, vart då? Jag hade genom årtionden läst en hel mängd böcker som alla hade gett mig olika pusselbitar till min egenkonstruerade uppfattning om sanningen kring livets syfte. Och här fanns plötsligt allt som jag kände var sant, nedskrivet och kanaliserat av en säker källa. Det kändes så självklart! Men… jag hade ingen att prata med om den här informationen och jag bubblade av glädje över att ha funnit den här boken. Där och då, 2017 föddes idén till att starta en bokklubb för att diskutera frågorna som boken tog upp.

I slutet av 2019 var jag på god väg att dra igång en bokcirkel i Stockholm… sen vet vi vad som hände. Hela världen lärde sig att träffas online och bokklubben behövde av samma skäl paketeras om. Jag flyttade dessutom till Norrbotten och hade betydligt svårare att träffa människor med liknande intresse. Nu har Andliga Bokklubben Online (ABO) varit igång i drygt ett år och jag är redo att lansera den på bredare front.

Tack vare att jag hittat en väldigt rolig digital plattform som heter Wonder känner jag att konceptet för ABO kan skalas upp nu.

Hur fungerar bokklubben?

Vi läser för tillfället enbart böckerna på svenska i Helig Design serien. De är så späckade med information att vi förmodligen kommer ha fullt upp med dem i flera år framöver. Men det kan också tänkas att vi startar bokcirklar kring andra böcker längre fram.

Vid vissa datum under året tar klubben in nya medlemmar. Dessa tillfällen kommer annonseras här på hemsidan och via mitt nyhetsbrev (du kan registrera dig längst ner på sidan). När nya medlemmar tillkommer startar vi nya bokcirklar om ca 5-8 deltagare. Har du kompisar som du specifikt vill dra ihop och starta en bokcirkel med så går det jättebra att designa en cirkel för just er.

Du får en länk och lösenord till Wonder-världen där vi träffas och du registrerar dig och skapar din avatar (en liten mini-bild på dig) som du kommer gå runt i bokklubbens värld med. Där finns en gemensam mötesplats och sedan olika mötesrum för olika bokcirklar. Det finns möjlighet att mingla och träffa nya människor innan och efter mötestiden eller i pauser – då skapas automatiska videorum upp för två eller flera personer.

Alla i din bokcirkel kommer ha tillgång till ett sammanfattande material som ni steg för steg diskuterar kring. Det är ett bra stöd för era samtal och så småningom kommer ni själva kunna ta era möten framåt på egen hand. Ni bestämmer själva i vilken takt ni vill läsa och har man inte hunnit läsa så funkar det bra att hänga med i materialet ändå. I början får ni handledning av en cirkelguide, i mänsklig form 😉

Medlemskapet

Att vara medlem i ABO ska vara enkelt. Du registrerar dig och anger dina kortuppgifter på Voyd som sköter hanteringen av betalning och säkerhet. Via Voyd kommer du också få ta del av inspelade föreläsningar och transseanser med författarna. Vill du förhandsboka en plats mailar du till klubben@dupal.se

Vi tar ut en liten månadsavgift för tillgången till Wonder-plattformen, studiematerialet och handledning. Vi bjuder även på författarbesök en gång per termin. Då får vi alla möjlighet att ställa frågor direkt till Christine och David som tillsammans författat böckerna – Tine som transmedium och David som researcher och dokumenterare.

Pris

Introduktionspris jan-jun 2023: 49 kr/mån

Ordinarie pris, från juli 2023: 69 kr/mån