Mina tjänster

All konsultation sker under tystnadsplikt

Astrologisk konsultation 60 min (Födelsehoroskop eller Livscykeln)

Astrologisk konsultation 90 min (Födelsehoroskop + 1 år framåt)

Astrologisk rapport – relationshoroskop för 2 personer

Tidigare-liv Regressionsterapi 2,5 tim

Själens hem 3,5 tim

Healing 45 min

Boka tid

Innehåll - scrolla ned för priser!

Var möts vi?
Alla Tidigare Liv sessioner sker på söndagar i centrala Luleå. Bokning sker via Boka direkt. En inspelning av sessionen får du via mail efteråt.

Astrologi-konsultationer sker online via Zoom. Jag mailar dig en länk när du har bokat och angett födelsedata (plats, datum och tid, så exakt som möjligt). Zoom-inspelningen skickar jag till dig efteråt.
Astrologisk konsultation 60 min
Vi går igenom ditt födelsehoroskop - planeternas position i zodiaken, de 12 husen och aspekter mellan planeterna. Asteroiden Chiron ingår i tolkningen.

För återkommande kunder: Livscykeln! Vi tittar på var du befinner dig i den 30-åriga cykeln som beskriver din inriktning i livet, vad du försöker åstadkomma med ditt liv. Varför går det dåligt? När kommer framgången? Detta besvaras i livscykel-analysen.
Astrologisk konsultation 90 min
Grundläggande information som ingår i 60 min konsultation plus teman och trender under det senaste och kommande året.
Astrologisk rapport - relationshoroskop för 2 personer
Du får en pdf-fil (ca 25 sidor) med text som beskriver en relation mellan två personer. Rapporten går igenom och förklarar dynamiken i en relation och analyserar alla planeternas position i personernas gemensamma horoskop. Rapporten kostar 250 kr och du beställer den genom att maila mig födelsedata för båda personerna (namn, datum, tid och födelseplats). Observera att rapporten är på engelska.
Tidigare Liv - Regressionsterapi
Jag guidar dig in i hypnos (djup avslappning) och du får uppleva 2-3 scener från ett eller flera tidigare liv. En inspelning av sessionen skickas via mail efteråt.
Själens hem - Regressionsterapi
Genom en djupare hypnos kommer du i kontakt med ditt själsliga hem - var befinner sig din själ när den inte är i inkarnation? Du får insikt och kunskap om den andliga dimensionen, var du hör hemma och vilka som ingår i din själsgrupp. Du får möjligheten att ställa 5 frågor till ditt högre jag och du får med dig en inspelning av sessionen. Ett grundkrav är att du har genomfört den kortare sessionen Tidigare liv med mig (eller någon jag känner) tidigare.
Spirituell healing
En helkroppsbehandling där jag arbetar med din energikropp. Jag kanaliserar livsenergi så att din kropp lättare kan läka. Min intuition guidar mig och din kropp tar emot det den behöver.

Priser

Betalning sker vid besöket via Swish. 

Astrologi
  • 1 tim
  • 975 kr
  • 1,5 tim
  • 1450 kr
Tidigare Liv
  • 2,5 timmar
  • 1 950 kr
Själens hem
  • 3,5 timmar
  • 3 450 kr
Healing
  • 55 min
  • 450 kr