Astrologi

En väl genomförd analys av ditt horoskop, i samtal och samspel med dig som är klient, kan väcka nya tankar om dig själv och din potential.

Sedan 30 år har jag haft ett brinnande intresse för astrologi och läst alla böcker av seriösa astrologer som jag kommit över. Jag har gått en treårig distansutbildning hos MISPA (Mercury Internet Scool of Psychological Astrology) i London och har en certifiering därifrån. Jag fortsätter att utbilda mig kontinuerligt genom att delta på internationella konferenser och som medlem i OPA (The Organization for Professional Astrology).

Den astrologi som intresserar mig handlar om att utforska födelsehoroskopet för att få en djupare förståelse för sin egen personlighet eller förståelse för andra människors beteende. Om du brukar gilla att göra personlighetstester bör du testa astrologin, som enligt min mening är det mest kraftfulla verktyget vi fått för att hantera våra liv här på jorden. Dessutom behöver du inte ens svara på en enda fråga – det enda som behövs är din födelsetid och plats.

En astrologisk konsultation med mig är inte en ensidig ”läsning” av ditt horoskop inför dig som klient utan ett samspel, som med en psykolog – för att kunna hjälpa dig med insikter behöver jag förstå hur ditt liv löpt hittills och hur de astrologiska arketyperna spelar ut sin roll i ditt liv.

Astrologisk konsultation

Alla astrologiska konsultationer sker online via Zoom. Du bokar in dig på en tid som passar dig och anger dina födelsedata (plats, datum och tid – så exakt som möjligt). Jag mailar dig sedan en länk till vår träff och du får en inspelning av sessionen efteråt. Du kan välja olika typer av konsultationer med varierande pris beroende på tidsåtgången.

45 minuter: Två olika erbjudanden

  • Horoskopanalys grunder: Jag går igenom de stora dragen i ditt horoskop och vi kan fokusera på ett specifikt område som till exempel relationer, pengar eller karriär enligt dina önskemål.
  • Året som kommer (för återkommande kunder): För dig som redan har gjort en horoskopanalys med mig kan vi göra ett återbesök och titta på hur det kommande året ser ut. Detta kan vara bra att göra i samband med din födelsedag då olika år har olika teman som börjar omkring födelsedagen.

60 minuter: Två olika erbjudanden

  • Horoskopanalys komplett: Här går vi igenom din personlighet och de aspekter som påverkar dig som föräldrar, barndom, karriär, relationer, problem-fyllda områden i ditt liv, och dina talanger.
  • Livscykeln (för återkommande kunder): Med en unik metod kan jag avslöja i vilken fas i en utvecklings-cykel på 30 år som du är i just nu. Jag tittar på de progressiva månfaserna och transiter och progressioner som är unika för just dig. Håller du på att så frön till en ny inriktning och mening med ditt liv? Eller är du i fasen då du ska satsa på att skörda framgångar av allt hårt arbete du har ägnat dig åt? Det kan vara skönt att veta, så att man inte försöker så frön i en tid då det är dags för skörd… Du får en stor översikt över ditt liv samt fokus på potential och utmaningar de kommande 3-4 åren.

90 minuter: Två olika erbjudanden

  • Komplett horoskopanalys plus Året som kommer, eventuella utmaningar du står inför samt tidslinjen för dessa.
  • Livscykeln för nya kunder: Du får en kort horoskopanalys samt hela Livscykelanalysen som ovan.

Tilläggstjänst: Spirituell kontakt med dina guider under en läsning. Om du känner att du vill ha ytterligare bekräftelse på någon fråga eller vägledning från dina andliga guider så kan du välja detta som en extra tjänst. Innan vi ses tar jag kontakt via mitt andliga team och ställer en fråga om dina guider finns tillgängliga för assistans. Blir svaret nekande så betalar du inget extra. Detta erbjuder jag som en extra boost för din läsning.