Astrologi

En väl genomförd analys av ditt horoskop, i samtal och samspel med dig som är klient, kan väcka nya tankar om dig själv och din potential.

Sedan 30 år har jag haft ett brinnande intresse för astrologi och läst alla böcker av seriösa astrologer som jag kommit över. Nu har jag även avslutat en treårig distansutbildning hos MISPA (Mercury Internet Scool of Psychological Astrology) i London.

Den astrologi som intresserar mig handlar om att utforska födelsehoroskopet för att få en djupare förståelse för sin egen personlighet eller förståelse för andra människors beteende. Om du brukar gilla att göra personlighetstester bör du testa astrologin, som enligt min mening är det mest kraftfulla verktyget vi fått för att hantera våra liv här på jorden. Dessutom behöver du inte ens svara på en enda fråga – det enda som behövs är din födelsetid och plats.

En astrologisk konsultation med mig är inte en ensidig ”läsning” av ditt horoskop inför dig som klient utan ett samspel som med en psykolog – för att kunna hjälpa dig med insikter behöver jag förstå hur ditt liv löpt hittills och hur de astrologiska arketyperna spelar ut sin roll i ditt liv.

 

Astrologisk konsultation

Alla astrologiska konsultationer sker online via Zoom. Du bokar in dig på en tid som passar dig och anger dina födelsedata (plats, datum och tid - så exakt som möjligt). Jag mailar dig sedan en länk till vår träff och du får en inspelning av sessionen efteråt.

Under 60 minuter Horoskopanalys går vi igenom din personlighet med aspekter så som föräldrar och barndom/karriär/relationer/problemfyllda områden/talanger. Det är en fördel om du har tydliga frågor eller funderingar kring dig själv och ditt beteende så att vi kan zooma in på det mest väsentliga.

Under 90 minuter går vi även igenom teman under det senaste och kommande året, eventuella utmaningar du står inför samt tidslinjen för dessa.

För återkommande kunder erbjuder jag 60 min konsultation med fokus på livscykeln. I vilken fas är du just nu? Jag tittar på progressiva månfaserna och transiter och progressioner kopplat till den period i en 30-årig utvecklingscykel som du just nu befinner dig i. Håller du på att så frön till en ny inriktning och mening med ditt liv? Eller är du i fasen då du ska satsa på att skörda framgångar av allt hårt arbete du har ägnat dig åt? Det kan vara skönt att veta, så att man inte försöker så frön i en tid då det är dags för skörd... Ett grundkrav innan vi gör denna konsultation är att vi har gått igenom ditt födelsehoroskop vid ett tidigare tillfälle.