Podd, bokklubb och föreläsningar

Vi som deltar i Andliga klubben är Anders Ahlin, Helene Carlind Maidana, Katri Kingstedt, Sofie Langeborg, Charlotta Siwers och jag själv då. Vi träffas regelbundet för att diskutera andliga frågor och våra träffar har nu blivit till podden Andliga klubben. Vi tar gärna emot frågor från lyssnarna om olika utmaningar och problem man kan möta i det mänskliga livet. Vi besvarar frågorna utifrån våra olika perspektiv där några är mediala, några drar kort, jag tittar på astrologin och lyssnaren får tips på hur situationen kan hanteras framöver.

Podden finns på Spotify, Apple podcasts, Podbean och Google podcasts.

Söker du likasinnade att prata om andlighet med?

När jag första gången läste boken Helig Design – Kanaliserade budskap, första vågen blev jag helt tagen av innehållet. Här fick jag äntligen svar på många frågor som jag själv hade klurat på riktigt länge. Kanske ända sedan jag var barn… Döden t.ex. har jag alltid varit intresserad av att förstå, på ett högre plan. Vad händer när vi dör? Om vi nu har en själ måste den ta vägen någonstans, vart då? Jag hade genom årtionden läst en hel mängd böcker som alla hade gett mig olika pusselbitar till min egenkonstruerade uppfattning om sanningen kring livets syfte. Och här fanns plötsligt allt som jag kände var sant, nedskrivet och kanaliserat av en säker källa. Det kändes så självklart! Men… jag hade ingen att prata med om den här informationen och jag bubblade av glädje över att ha funnit den här boken. Där och då, 2017 föddes idén till att starta en bokklubb för att diskutera frågorna som boken tog upp.

I slutet av 2019 var jag på god väg att dra igång en bokcirkel i Stockholm… sen vet vi vad som hände. Hela världen lärde sig att träffas online och bokklubben behövde av samma skäl paketeras om. Jag flyttade dessutom till Norrbotten och hade betydligt svårare att träffa människor med liknande intresse. Nu har Andliga klubbens bokklubb varit igång i drygt ett år och jag är redo att lansera den på bredare front.

Hur fungerar bokklubben?

Vi läser för tillfället enbart böckerna på svenska i Helig Design serien. De är så späckade med information att vi förmodligen kommer ha fullt upp med dem i flera år framöver. Men det kan också tänkas att vi startar bokcirklar kring andra böcker längre fram.

Vid vissa datum under året tar klubben in nya medlemmar. När nya medlemmar tillkommer startar vi nya bokcirklar om ca 5-8 deltagare. Har du kompisar som du specifikt vill dra ihop och starta en bokcirkel med så går det jättebra att designa en cirkel för just er.

Vi träffas i Zoom-möten varannan vecka och diskuterar utifrån en studiematerial. Nu ses vi på söndagskvällar, men det kan ändras om nya grupper önskar annan dag.

ANMÄL DITT INTRESSE! Klicka här för att registrera din mailadress så blir du kontaktad av oss när vi börjar planera för att ta in nya medlemmar och starta nya cirklar.

Medlemskapet

Att vara medlem i Andliga bokklubben ska vara enkelt. Du registrerar dig och anger dina kortuppgifter på Voyd som sköter hanteringen av betalning och säkerhet. Via Voyd kommer du också få ta del av inspelade föreläsningar och rabatter på transseanser med författarna.

Vi tar ut en liten månadsavgift för studiematerialet och handledning. Vi bjuder även på författarbesök en gång per termin. Då får vi alla möjlighet att ställa frågor direkt till Christine och David som tillsammans författat böckerna – Tine som transmedium och David som researcher och dokumenterare.

Pris

Pris från hösten 2023: 69 kr/mån