Utforska Tidigare liv

Vad tänker du om döden? Är den slutet på allt - att allt blir svart? Eller är döden bara början på själens resa hem efter slutfört uppdrag på jorden?

Om du har funderat på döden har du förmodligen även funderat på om reinkarnation finns. För mig är det en självklarhet att det finns en mening med alla människors (och djurs) liv och att själen är evig. Vi går ner på jorden under de förutsättningar som är planerade för oss (föräldrar, syskon, plats på jorden etc.) och vi får flera möjligheter att lära oss om olika saker. Det kan finnas ett tema som löper över flera inkarnationer.

Ibland träffar man en person som får väldigt stor betydelse eller så är man med om en händelse som får stor effekt i ens liv. Man kan kalla dessa möten eller händelser karmiska. Det som kännetecknar karmiska band till händelser, platser eller människor är att man nästan blir besatt av dem. Hur kommer det sig? Vad betyder detta för mig? Den här typen av frågor kan man få besvarade under en Tidigare-liv regression.

Jag hjälper mina klienter att komma i kontakt med själens minnen från tidigare liv genom hypnos. Många kan känna tvekan inför tanken på att bli hypnotiserade, då det är ett ganska laddat ord. Man tror att under hypnos ger man upp kontrollen till någon annan och att vad som helst kan hända. Eller, alternativt, så tror man att ”det funkar nog inte på mig”. Båda de förutfattade meningarna är felaktiga. 1 – Du ger aldrig upp kontrollen. Ditt logiska sinne och ditt psyke är alerta och vakna och observerar vad som sker. Du kan när som helst säga ”stopp, jag vill avbryta detta”. 2 – Om du verkligen vill göra den här sessionen och är nyfiken och inställd på vad du vill få ut av den så kommer hypnosen att fungera och du kommer att känna, se, uppleva något som ger dig nycklar till djupare förståelse för ditt nuvarande liv.

Den största svårigheten är att ställa det logiska sinnet lite vid sidan av och ignorera den rösten i ditt huvud som tycker att det du ser och upplever är mycket märkligt. Hypnosen hjälper till att skapa det utrymmet men ditt logiska sinne har en förmåga att ifrågasätta det du upplever medan sessionen pågår, vilket kan upplevas som jobbigt. I övrigt har mina klienter inte upplevt något obehag. Även traumatiska händelser som kommer upp kan hanteras och ses med en känsla av distans till själva händelsen.

Att gå in i själva hypnosen är mycket behagligt – jag vägleder dig genom en guidad meditation som bara gör dig djupare och djupare avslappnad tills du når en nivå där kroppen och sinnet står lite på paus och ditt allvetande jag kan träda fram.

Jag erbjuder två typer av sessioner:

Tidigare Liv – 2,5 timme där du kommer besöka 1-3 scener från ett eller flera tidigare liv. Du kommer själv också få dra slutsatser om kopplingarna till ditt nuvarande liv. Du ser och upplever själv, min roll är att guida dig framåt genom att ställa frågor till dig och hjälpa dig genom eventuella snåriga passager.

Själens Hem – 3,5 timme där du upplever ett tidigare liv och sedan färdas till ditt hem i andevärlden där du träffar dina vänner och gör en revision av det nyss upplevda livet. Du får möjlighet att ställa fem frågor till ditt själsliga jag och dina guider. Den här resan kräver lite erfarenhet av hypnos och därför gör jag bara denna session med klienter som gjort Tidigare Liv med mig (eller min lärare Tine Kromm Henrie). Detta för att jag vill veta att du är redo och mogen att göra detta, så att du får valuta för dina pengar. Detta är den ultimata upplevelsen för den som arbetat med sin personliga och andliga utveckling – en möjlighet att ”levla upp” sin utveckling.