Grundkurs i astrologi - läsa och tolka horoskopet

Horoskopets symboler och konstruktion

Tycker du att astrologi är ett fascinerande ämne? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Kanske för att förstå dig själv bättre, men kanske också för att du är nyfiken på personer i din omgivning…

Det är verkligen ett superroligt symbolspråk att lära sig men också svårt och ganska komplext när man börjar komma in i det och många märker att det kan vara svårt att tackla på egen hand.

Nu har jag lanserat min online-kurs på Voyd.tv. Där kan du titta i egen takt utan tidsbegränsning. Kursen omfattar ett paket på 6 avsnitt där du får lära dig alla grunder i att se och förstå ett horoskop. Jag berättar mer i videon här nedanför!

Mentorgrupp

För att få möjlighet att ställa frågor och därmed lära på djupet så kan du anmäla dig till min mentorgrupp. Första onsdagen i månaden träffas vi i liten grupp där det är okej att ställa frågor om sitt eget horoskop och diskutera astrologi. Du kan delta en gång eller så ofta du vill, drop-in principen tillämpas. Du bokar din plats via BokaDirekt.

Kursens innehåll och pris

Kursen omfattar totalt ca 5 timmar av teori. Efter kursen kommer du att kunna skapa horoskop online för dig själv och andra och förstå de viktigaste grunderna i horoskopets uppbyggnad och hur du läser de olika symbolerna. Du får också lästips för att kunna ta dig vidare på egen hand.

  1. Inledning: Hur fungerar astrologi egentligen? Kort bakgrund och astrologins historia.
  2. Solen och Månen, de viktiga ljusbärarna. Du lär dig se vilken månfas du är född i och hur den tolkas.
  3. Horoskopets grunder, vinklar & hus, stjärntecknen
  4. De inre planeterna och aspekter
  5. De yttre planeterna
  6. Verktyg för astrologen: Hur tar jag fram mitt eget horoskop? Tips på bra källor som är gratis.

Priset för kursen är 2 699 kr.

Besök gärna Astrologiskolan på Voyd.tv

Information om Astrologiskolan