Grundkurs i astrologi - läsa och tolka horoskopet

Horoskopets symboler och konstruktion

Tycker du att astrologi är ett fascinerande ämne? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Kanske för att förstå dig själv bättre, men kanske också för att du är nyfiken på personer i din omgivning…

Det är verkligen ett superroligt symbolspråk att lära sig men också svårt och ganska komplext när man börjar komma in i det och många märker att det kan vara svårt att tackla på egen hand.

Kanske vill du hänga med i en av mina grupper som lär sig grundera inom astrologi tillsammans? Jag tar emot max 4 personer i varje grupp och syftet med det är att vara så få att man faktiskt hinner lära känna varandra och våga prata om sitt liv med varandra inom gruppen. Jag tror nämligen att det bästa sättet att lära sig, eller kanske det enda naturliga sättet att lära sig astrologi, är att få teorin förklarad och sedan direkt titta i sitt eget horoskop för att se om det stämmer. I en grupp får du dessutom ta del av fler exempel och kan jämföra ditt horoskop med andras vilket direkt ger en bredare förståelse.

Kursens innehåll och pris

Kursen omfattar totalt ca 8-10 timmar av teori och praktiska exempel vid fem tillfällen. Efter kursen kommer du att kunna skapa horoskop online för dig själv och andra och förstå de viktigaste grunderna i horoskopets uppbyggnad och hur du läser de olika symbolerna. Du får kursmaterial, lästips och inspelningar efter varje tillfälle och du får ditt eget horoskop innan kursstarten.

  1. Inledning: Lära känna varandra och teori om de två strålkastarna i horoskopet: Solen & Månen
  2. Horoskopets uppbyggnad, vinklar & hus, stjärntecknen
  3. De inre planeterna och aspekter
  4. De yttre planeterna
  5. Sammanfattning och avslut samt extra material om bland annat månens noder, asteroiden Chiron och tekniker för att se framtiden.

Priset för kursen, kursmaterial och inspelningar är 3 750 kr.

Upplägg

Kursen går i olika format:

  • Intensivkurs under en helg: Start fredag kväll 18.30-20.00 plus lördag och söndag kl. 10.00-14.00 båda dagarna, med paus för fika och lunch. Vill gruppen så kan man tighta till det ännu mer och köra kl. 10-13 utan lunch.
  • Normal fart: en vardag kväll i veckan i fem veckor
  • Lågintensiv fart: en vardag kväll varannan vecka i tio veckor.

Jag annonserar nya kurstillfällen via mitt nyhetsbrev som du kan registrera dig för längst ner på den här sidan. Bokning sker sedan via Boka Direkt när jag har släpp ut nya kursstarter och betalning via Swish enligt instruktioner du får efter bokning.

Om det inte finns några tillgängliga kurser att boka på Boka Direkt just nu kan du gärna maila till astro@dupalconsulting.se och visa intresse så hamnar du på en förtur-lista inför nästa kursstart.

Övriga upplägg kan göras på begäran (om ni till exempel är ett kompis-gäng som vill gå kursen tillsammans).