Priser

All konsultation sker under tystnadsplikt

850 kr – Astrologisk konsultation 45 min: Födelsehoroskop grund eller Året som kommer (för återkommande kunder)

995 kr – Astrologisk konsultation 60 min: Födelsehoroskop komplett eller Livscykeln (för återkommande kunder)

1 495 kr – Astrologisk konsultation 90 min: Födelsehoroskop komplett + Året som kommer eller Livscykeln (för nya kunder) 

400 kr – Assistans från guider (tilläggstjänst) 20 min

250 kr – Astrologisk rapport – ca 25 sidor relationshoroskop för 2 personer, på engelska!

1 995 kr – Tidigare-liv 2,5 tim

3 450 kr – Själens hem 3,5 tim

 

Betalning sker via Swish (välj Betala på plats) eller Klarna

Boka tid

Mina tjänster

Födelsehoroskopet grund (45 min)
En grundläggande översikt och läsning av ditt horoskop. Du har möjlighet att be mig fokusera på något specifikt ämne som till exempel relationer, karriär eller pengar.
Året som kommer, för återkommande kunder (45 min)
Om du tidigare gjort någon av de astrologiska horoskopläsningarna med mig där vi gått igenom ditt födelsehoroskop så kan du välja denna läsning som enbart fokuserar på året som kommer. Den kan med fördel bokas omkring födelsedagen så kan jag prata om temat för det kommande året.
Födelsehoroskopet komplett (60 min)
Vi gör en komplett genomgång av ditt födelsehoroskop - planeternas position i zodiaken, de 12 husen och aspekter mellan planeterna. Asteroiden Chiron ingår i tolkningen.
Livscykeln, för återkommande kunder (60 min)
För dig som tidigare gjort en astrologisk läsning med mig där vi redan tittat på ditt horoskop kan Livscykeln vara ett bra komplement. Här får du den stora bilden av ditt liv beskriven. Var befinner du dig i en 30-årig utvecklingscykel? Det kan vara väldigt värdefullt att veta om du är i uppstartsfas eller avslutsfas och vilka beslut du bör fatta då. Livscykeln beskriver din inriktning i livet, vad du försöker åstadkomma med ditt liv. Varför går det dåligt? När kommer framgången? Du får även en framtidsbild av de kommande 3-4 åren.
Födelsehoroskopet + året som kommer ( 90) min
Samma kompletta horoskopanalys som ingår i 60 min konsultation plus teman och trender under det kommande året.
Livscykeln, för nya kunder (90 min)
Vi börjar med att göra en horoskopanalys (Födelsehoroskopet grund) och fortsätter sedan med Livscykeln. Här får du den stora bilden av ditt liv beskriven. Var befinner du dig i en 30-årig utvecklingscykel? Det kan vara väldigt värdefullt att veta om du är i uppstartsfas eller avslutsfas och vilka beslut du bör fatta då. Livscykeln beskriver din inriktning i livet, vad du försöker åstadkomma med ditt liv. Varför går det dåligt? När kommer framgången? Du får även en framtidsbild av de kommande 3-4 åren.
Tilläggstjänst, Assistans från guider (20 min)
Spirituell kontakt med dina guider under en läsning. Om du känner att du vill ha ytterligare bekräftelse på någon fråga eller vägledning från dina andliga guider så kan du välja detta som en extra tjänst. Innan vi ses tar jag kontakt via mitt andliga team och ställer en fråga om dina guider finns tillgängliga för assistans. Blir svaret nekande så betalar du inget extra. Detta erbjuder jag som en extra boost för din läsning.
Astrologisk rapport - relationshoroskop för 2 personer
Du får en pdf-fil (ca 25 sidor) med text som beskriver en relation mellan två personer. Rapporten går igenom och förklarar dynamiken i en relation och analyserar alla planeternas position i personernas gemensamma horoskop. Rapporten kostar 250 kr och du beställer den genom att maila mig födelsedata för båda personerna (namn, datum, tid och födelseplats). Observera att rapporten är på engelska.
Tidigare Liv - Regressionsterapi (2,5 tim)
Jag guidar dig in i hypnos (djup avslappning) och du får uppleva 2-3 scener från ett eller flera tidigare liv. En inspelning av sessionen skickas via mail efteråt.
Själens hem - Regressionsterapi (3,5 tim)
Genom en djupare hypnos kommer du i kontakt med ditt själsliga hem - var befinner sig din själ när den inte är i inkarnation? Du får insikt och kunskap om den andliga dimensionen, var du hör hemma och vilka som ingår i din själsgrupp. Du får möjligheten att ställa 5 frågor till ditt högre jag och du får med dig en inspelning av sessionen. Ett grundkrav är att du har genomfört den kortare sessionen Tidigare liv med mig (eller någon jag känner) tidigare.